Bilgi Yarışması Birincisi İzmir Fen Lisesi

20 Mayıs 2022 Cuma Günü Sabancı Kültür Merkezinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Okullar arası Bilgi ve Kültür Yarışması İl Finali İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger, Konak Kaymakamı Sayın Gökhan Görgülüarslan, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Murat Mücahit Yentür, İzmir İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları, Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Serdal Şimşek, eğitim yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerin huzurunda gerçekleştirildi ve Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde ve yarışma komisyonumuz koordinesinde yarışmaya katılan okulumuz bu yarışmada BİRİNCİ oldu.

İZMİR FEN LİSESİ BİLGİ YARIŞMASI EKİBİ

- Burak KARATAŞ

- Taylan YALÇIN

- Melda GÜLER

- Efsun YALÇIN

- Murat LEYLEKOĞLU

- Kübra AKSOY

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Yayın: 23.05.2022 - Güncelleme: 23.05.2022 09:27 - Görüntülenme: 334