Bilgi Yarışmasında Finaldeyiz

26 Mart 2022 tarihinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde düzenlenen bilgi yarışmasına okulumuz öğrencileri Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde ve Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde katılıp başarılarıyla finallere adımızı yazdırdılar.

Bilgi yarışması finali 21 Nisan 2022 tarihinde Karabağlar Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

Yayın: 30.03.2022 - Güncelleme: 31.03.2022 11:18 - Görüntülenme: 343

Etiketler :