Birincilerin Birincisi İzmir Fen Lisesi

25 Mayıs 2022 Çarşamba Günü İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Murat Mücahit Yentür himayelerinde düzenlenen İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Okullar Arası Bilgi ve Kültür Yarışması Ödül Töreninde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde ve yarışma komisyonumuz koordinesinde yarışmaya katılan ekibimizi İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Murat Mücahit Yentür BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ ve Hediyeler ile taltif edip ekibimizle fotoğraf çektirerek onore etti.

İZMİR FEN LİSESİ BİLGİ YARIŞMASI EKİBİ

- Burak KARATAŞ

- Taylan YALÇIN

- Melda GÜLER

- Efsun YALÇIN

- Murat LEYLEKOĞLU

- Kübra AKSOY

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Yayın: 26.05.2022 - Güncelleme: 26.05.2022 08:36 - Görüntülenme: 580