Biyoloji Laboratuvarında Deneylere Devam Ediyoruz

29 Nisan 2021 tarihinde çekilen fotoğraflarla hazırladığımız bu haberimizde Biyoloji Zümre Başkanımız Meryem YAZICI koordinesinde okulumuz biyoloji laboratuvarında teorik bilgilerin somutlaştırılarak idrak edilmesi için yapılan deneylerimizin bir bölümü görülmektedir.

Biyoloji Zümremizin ders saatlerinde öğrencilerimizi biyoloji laboratuvarımıza götürülmesi ile başlayan, bu hafta organların kesilmesi ve organ yapılarının incelenmesi konusuyla devam eden deneylerimiz öğrencilerimizin teorik dersleri daha iyi anlamalarına ve gerçek hayat uygulamları ile bağdaştırmasında yardımcı olmaktadır.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman harcayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 05.05.2022 - Güncelleme: 05.05.2022 10:08 - Görüntülenme: 407