Çök Kapan Tutun

28 Ekim 2022 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı düzenlenmiş olup tatbikat anında öğrencilerimiz kendilerine öğretilen şekilde önce deprem anında çök kapan tutun hareketi yapmış deprem sonrası tahliye anında da kendilerine öğretildiği ve gösterildiği gibi takip etmeleri gereken güzergahta disiplinli bir şekilde okulu tahliye edip toplanma bölgesine geçmişlerdir.

Tedbirli olmaya ve önleyici rehberlik faaliyetlerini etkin bir şekilde uygulamaya önem veren İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimiz liderliğinde Sivil Savunma Kulübümüzün koordinesinde okulumuzdaki deprem tatbikatında Sivil Savunma Kulübümüze emeklerinden ve tatbikat anında öğrencilerimizin gösterdiği ilgi ve gayretten ötürü tüm pahabiçilmezlerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 28.11.2022 - Güncelleme: 28.11.2022 13:44 - Görüntülenme: 200

Etiketler :