Communication Rocks eTwinning Projesi Etkinlikleri Devam Ediyor

20 Nisan 2022 tarihinde 20:00'da Romanya, Yunanistan ve Moldova Ortakları ve 21:00'da Türk Ortaklar Prof. Dr. Mehmet Saraç'ın Communication Rocks eTwinning Projesi kapsamında verdiği webinara katıldılar. Okulumuzu İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesindeki öğrencilerimiz temsil ettiler ve İngilizce olarak gerçekleştirilen sunumda öğrencilerimiz hem görüşlerini ilettiler hem de değerli öğretim üyesine soru sordular.

Yayın: 03.05.2022 - Güncelleme: 03.05.2022 15:30 - Görüntülenme: 164

Etiketler :