Covid19'dan Sonra Hayata Merhaba

Nitelikli ve verimli üniversite - okul işbirliği çalışmaları yapmak ve öğrencilerinin bilimin içinde kendilerini geliştirmelerini sağlamak için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Proje çalışmaları kapsamında İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER danışmanlığında Arda ve Deniz'in projeleri için Sayın Psikolog Dr. Rukiye Kızıltepe ve Uzm. Psk. İlknur Çoban "Covid 19'dan Sonra Hayata Merhaba" etkinliği ile konuğumuz oldular.

11. sınıflarımızın aktif olarak katıldıkları ve heybelerini değerli konuklarımızın değerli paylaşımları ile doldurdukları bu nitelikli etkinlikte öğrencilerime dokundukları için  Sayın Psikolog Dr. Rukiye Kızıltepe'ye ve Uzm. Psk. İlknur Çoban'a teşekkür ederiz.

Değerli Konuşmacılarımızın Çalışma Alanları

Psikolog Dr. Rukiye Kızıltepe, psikoloji lisans eğitimini Mersin Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra, yüksek lisans eğitimine Ege Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak devam etmiştir. Haziran 2021 itibari ile Ege Üniversitesi'nde gelişim psikolojisi anabilim dalında doktora eğitimini tamamlamıştır ve araştırma görevlisi olarak çalışmalarına devam etmektedir. Çalışma alanları içerisinde risk altındaki çocuklar, çocuk istismarının kuşaklar arası aktarımı, önleme ve müdahale programları bulunmaktadır.

Uzm. Psk. İlknur Çoban, lisans ve yüksek lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra, doktora eğitimine Ege Üniversitesi Gelişim Psikolojisi anabilim dalında araştırma görevlisi olarak devam etmektedir. Çalışma alanları içerisinde sosyal medya ve internet kullanımı, ebeveynlik ve bilişsel gelişim bulunmaktadır.

Covid19dan Sonra Hayata MerhabaCovid19dan Sonra Hayata MerhabaCovid19dan Sonra Hayata MerhabaCovid19dan Sonra Hayata MerhabaCovid19dan Sonra Hayata MerhabaCovid19dan Sonra Hayata Merhaba

Yayın: 11.12.2021 - Güncelleme: 11.12.2021 16:18 - Görüntülenme: 249