Denemelerde Derece Alan Öğrencilerimiz Ödüllendirildi

Akademik başarıları ile her zaman önce çıkan öğrencileri arasında hangilerinin daha birinci olduğunu bulmakta zorlanan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız, Bayrak Törenimizde dönem başından bugüne kadar ölçme ve değerlendirme komisyonumuzun gözetiminde ve takibinde yapılan sınavlarda derece alan öğrencilerimiz arasından en fazla dereceye girenlere ödül verdi.

2022 yılında gururla mezun edeceğimiz öğrencilerimizin potansiyellerine ve ilgi alanlarına en uygun üniversiteye yerleşebilmelerinde titiz ve etkili eğitim öğretim faaliyetleri ile onları destekleyen tüm öğretmenlerimize ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 16.10.2021 - Güncelleme: 16.10.2021 15:54 - Görüntülenme: 618