Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız Son Sınıflarımızın Katılımı ile Verimli Bir Şekilde Devam Ediyor

Titizlikle planlanan ve yüksek katılım sağlanan destekleme ve yetiştirme kurslarının açıldığı okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız'ın uygun görüşü doğrultusunda Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu'nun koordinesinde son sınıf öğrencilerimiz okulumuzdaki destekleme ve yetiştirme kurslarına devam ediyorlar.

Emeğin ve zamanın başarıya dönüşmesi için ince eleyip sık dokuyan okulumuz, öğrencilerimizin hedeflerine ulaşabilmeleri ve insanlığa yararlı çalışmalar yapabilmeleri için lise hayatlarında ihtiyaçları olan bilgi, deneyim ve becerileri kazanmaları için nitelikli ve verimli eğitim-öğretim etkinlikleri ile öğrencierimizi yakından destekliyor.

İzmir'de yaz günlerinde yoğun bir programa özveri, azim ve kararlılıkla katılan öğretmen ve öğrencilerimize verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederken daha ilk günden gösterdikleri performanslarından ötürü de (İlk gün KDS gerçekleştirildi) kendilerini tebrik ederiz.

Yayın: 06.08.2021 - Güncelleme: 06.08.2021 14:00 - Görüntülenme: 513

Etiketler :