Dilimizin Zenginlikleri Projesi Çalışmalarımız

Dilimizin Zenginlikleri Projesi çalışmaları kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN koordinesinde öğrencilerimiz yaptıkları çalışmaları panolarımız aracılığı ile eğitim binamızın girişinde sergilediler.

Proje Detayı: https://arac.meb.gov.tr/www/dilimizin-zenginlikleri-projesi-uygulama-kilavuzu-ve-eylem-planlari-yayinlandi/icerik/606

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 14:38 - Görüntülenme: 143