Elektrikli Araba İçin Kollar Sıvandı

2. Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarında 1. Aşamayı geçerek ve 30000 TL destek alarak 2. Aşamaya Akyıldız isimli elektrikli araçları ile Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ danışmanlığında hazırlanan İFL Nebula Ekibimiz 9 Nisan 2022 Cumartesi günü Şehit İdari Ataşe Çağlar Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin konuğu olarak Motorlu Araçlar Teknolojisi Alan Şefi Remzi TOSUN'dan Motorlu Araçlar konusunda maket ve modeller üzerinden bilgi aldı.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ile Şehit İdari Ataşe Çağlar Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sayın Adnan YILDIRIM'ım okullar arası işbirliğini arttırmaya yönelik istişaresinin ardından Motorlu Araçlar Teknolojisi Alan Şefi Remzi TOSUN ile kurulan iletişim sonucunda 9 Nisan 2021'de Şehit İdari Ataşe Çağlar Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilerimize genel amaçlı bir bilgilendirme yapılmasına karar verildi.

Koordinatör Müdür Yardımcısı Sayın Sinan FİDAN'ın karşıladığı ekibimize Motorlu Araçlar Teknolojisi Alan Şefi Remzi TOSUN ve Motorlu Araçlar Teknik Öğretmeni Mustafa Uslu 2018 yılında açılan Volkswagen-Vosmer Eğitim Laboratuvarında maketler ve modeller üzerinden motorlu araçlar konusunda genel bir bilgi verdi. Motorlu Araçlar ile ilgili diğer laboratuvarları da gezen ekibimiz sorudukları sorulara değerli öğretmenlerimiz tarafından verilen yanıtlarla 2. aşama öncesinde yapacakları hazırlıkta büyük ilerleme sağladılar.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 09.04.2022 - Güncelleme: 09.04.2022 19:12 - Görüntülenme: 485

Etiketler :