Etiket Sonuçları: afet

Ara

14 Aralık 2023 Perşembe günü Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Kızılayı tarafından imzalanan protokol kapsamında öğrencilerimize "Afetten Koruma Bilinci, Afet Malzemelerini Tanıma ve Çadır Kurma Eğitimi" verildi.

Kas

13 Ekim 2022 tarihinde 9. sınıf öğrencilerimize 7. ve 8. ders saatlerinde okulumuzun konferans salonunda Kızılay Uzmanları tarafından Afet Eğitimi verildi.

"TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT

Izmir Ili saat 11:00 itibariyle 6 (Mw) buyuklugunde deprem meydana gelmistir.

Tatbikat başlamıştır.

TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT"

"TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT

Izmir Ili saat 11:00 itibariyle 6 (Mw) buyuklugunde deprem meydana gelmistir.

Tatbikat başlamıştır.

TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT"

Nis

Önleyici rehberlik ile tedbir çalışmalarına önem veren İzmir Fen Lisesi´nde yine afet eğitimi ve tatbikatı vardı. Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Sevim ÖZTÜRK, Değerli Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER ve Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN´ın koordinesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü desteğinde okulumuzda Deprem Eğitimi verildi, Deprem ve Yangın Senaryolarına göre tatbikat yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimizin afet veya felaket anlarında sükunet içinde yapmaları gerekenleri yapabilmeleri için Sivil Savunma Kulübümüzün koordinesinde okulumuzda Tatbikat yapıldı.