Etiket Sonuçları: bitki

Ara

Güzel bakan, güzel gören ve güzellik katanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI ve Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde Bilim Yolumuzdaki iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Ekm

Okuyan, araştıran, inceleyen, gözleyen ve deneyenlerin kısacası bilim yapanların okulu İzmir Fen Lisesinde Biyoloji Laboratuvarımızda Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz ilk oturumda Mikroskop Kullanmayı öğrendiler ikinci oturumda ise işin ustası oldular ve mikroskop kullanarak bitki hücrelerini incelediler.

Şbt

Ses getiren büyük projelere imza atanların okulu İzmir Fen Lisesinden yine güzel bir haberimiz var. Ege Üniversitesi Biyoloji Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Sayın Berrin DURAL, 11. Sınıf öğrencilerimizden Enis ve Melis´e 2018 yılı 49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına Katılacakları Proje Çalışmasının Konusu olan Utrikularya Bitkisi hakkında bilgi vermiştir.