Etiket Sonuçları: ece

Ara

22 Aralık 2023 Cuma Günü Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde Emniyet Müdürlüğümüzün Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 9. sınıf öğrencilerimize "Gençlik Güvenli Gelecek" semineri görevli iki polis memuru tarafından verildi.

Tem

18 Temmuz 2022 Tarihinde açıklanan "2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Sonuçları"nda okulumuz öğrencileri büyük bir başarı gösterdi.

Ağu

ÖSYM´nin açıkladığı 2018 YKS sonuçlarına göre ilk 100´de 16 Derece, İlk 1000´de 93 derece ve Tam Burslu olarak MIT´e kabul alan bir öğrencisi ile "İFL YİNE BAŞARDI" dedik.

May

Hem Olimpiyat hem de Proje çalışmalarında adından söz ettiren ve bilime gönül vermiş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde çeşitli yarışmalara proje sunup o yarışmalardan derece ile dönem proje ekiplerimize Okul Müdürünüz Sayın Mahmut YILDIZ alkışlar arasında ödül verdi.

Mrt

Deniz aşırı işlerle uğraşmayı seven öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Zümremiz koordinesinde 9. Sınıf (Pascal), 10. Sınıf (Cayley) ve 11. Sınıf (Fermat) öğrencilerimiz Waterloo Üniversitesinin "Matematik ve Hesaplama Yarışmaları" na katıldılar.

Nis

Kültür ve sanat etkinliklerinin sıkı takipçisi İzmir Fen Lisesi öğrencileri bu hafta İzmir Devlet Opera ve Balesi´nde Fikret Amirov´un 1001 Gece Masalları Balesi´ni izlediler.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Okul Yönetimimiz liderliğinde, Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Öğretmenler Günü anlamına yakışan şekilde kutlandı.