Etiket Sonuçları: final

Tem

İlk düzenlendiği 2018 yılından beri her yıl olduğu gibi altıncı yılında da altıncı Kez TeknoFest Finallerindeyiz.

Haz

9 Haziran 2023 tarihinde katıldığımız bilimsel etkinliklerden biri TÜBİTAK 2204A Proje Yarışması Türkiye Finalleriydi. Okul tarihimizde ilk kez TÜBİTAK 2204A Proje Finallerinde 2 Birincilik ve 1 İkincilik aldık. 54. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında iki tane BİRİNCİLİK bir tane de İKİNCİLİK alan ekiplerimizi başarılarından ötürü kutluyoruz.

Nis

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU desteğinde sınıflar arası halı saha futbol turnuvamız saha içinde adil oyun kurallarına uygun oynayan öğrencilerimizin şık ve teknik oyunları ve tribünlerde motivasyonu yükselten tezahüratları ile arkadaşlarını destekleyen öğrencilerimizin coşkulu takibi ile tamamlandı.

Mrt

2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları açıklandı. 6 alanda düzenlenen ve 1130 proje ekibinin proje sunduğu yarışmada ilk 95'e kalarak finallere çağrılan iki ekibimizi tebrik ediyor ve ekiplerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ve Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU desteğinde düzenlenen Sınıflar Arası Halı Saha Futbol Turnuvamız yoğun katılımlı taraftar grubunun heyecanlı tezahüratları ve sahadaki yüksek ve kaliteli futbol ile finallere ulaştı.

Tem

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından düzenlenen TÜBİTAK 2204D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışmasında, Proje Danışmanlığını Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN'un yaptığı ve öğrencilerimiz Ayşenur BAYER, Nisa İLTEKİN ve Ceren YENİDENİZ'in hazırladığı proje ön değerlendirmeyi geçip final yarışmasına katılmaya hak kazandı.

Haz

Faydalı faaliyetlerle kendilerini geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Zeka ve Satranç Kulübü Aktif Üyesi Eren Erpalabıyık, Türkiye Zeka Vakfı tarafından 26. düzenlenen Zeka Oyunları Yarışması OYUN 2021'e katıldı ve elemeleri geçerek Türkiye Finallerinde başarılı oldu.

Şbt

Takım çalışmasında pozitif sinerji yaratarak zeka sorularını akıllıca çözen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında aldıkları puanlara EGE BÖLGE BİRİNCİSİ olarak 11. Sınıflarımızı TÜRKİYE FİNALLERİNDE temsil edecek olan Alper Tezcan, Zeynep Şahin ve Eren Erpalabıyık Türkiye Finali için bireysel ve takım hazırlıklarına devam ediyorlar.

Şbt

Ara

Sporu ve sporcuyu seven öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakalarında Final Maçları başladı.

Mrt

Değerlerine sahip çıkan, ahlaklı, zeki ve çevik öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvamız final maçı ile tamamlanmış olup final akabinde kupa töreni yapılmıştır.