Eren Erpalabıyık Türkiye Finallerine Katıldı

Faydalı faaliyetlerle kendilerini geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Zeka ve Satranç Kulübü Aktif Üyesi Eren Erpalabıyık, Türkiye Zeka Vakfı tarafından 26. düzenlenen Zeka Oyunları Yarışması OYUN 2021'e katıldı ve elemeleri geçerek Türkiye Finallerinde başarılı oldu.

Okulumuzun Zeka ve Satranç Dergisi "Akıllara Seza" 'nın isim babası ve ilk editörü Eren Erpalabıyık, okulumuzu hem bireysel hem takım olarak katıldığı birçok satranç ve zeka oyunları turnvalarında başarılı bir şekilde temsil etmiş ve üniversite sınavına odaklanmadan önceki son faaliyeti olan OYUN 2021'de adını Türkiye Finaline yazdırmıştır.

Değerli öğrencimize verdiği emek, ayırdığı zaman ve gösterdiği performanstan ötürü teşekkür ederken en son OYUN 2021 olmak üzere aldığı sonuçlardan dolayı kıymetli öğrencimizi tebrik ederiz.

Eren Erpalabıyık Türkiye Finallerine Katıldı

Yayın: 13.06.2021 - Güncelleme: 13.06.2021 21:38 - Görüntülenme: 395