Etiket Sonuçları: gençlik

Ara

22 Aralık 2023 Cuma Günü Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde Emniyet Müdürlüğümüzün Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 9. sınıf öğrencilerimize "Gençlik Güvenli Gelecek" semineri görevli iki polis memuru tarafından verildi.

May

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde okulumuzda 19 Mayıs Atatğrk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

May

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır.

Mrt

Endonezya Genç Bilim Adamları Derneği (IYSA) tarafından düzenlenen Uluslararası Gençlik Bilim Fuarında Hayat Bilimleri Kategorisinde (Life Sciences Category) "Derin Öğrenme Kullanılarak Mobil Platformda Tavuk Dışkısından Hastalık Tespiti" (Disease Detection from Chicken Feces on a Mobile Platform Using Deep Learning) isimli projeleri ile Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in danışmanlığında çalışan öğrencilerimiz Burak Sina AKBUDAK ve Aliberk SANDIKÇI, GÜMÜŞ Madalya kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

19 Mayıs 2022 Perşembe Günü okulumuzda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN koordinesinde Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Okul Törenimiz anlamına yakışan bir şekilde gerçekleştirildi.

May

Kurtuluş kıvılcımı ile tutuşan meşalenin en azimli ve en kararlı taşıyıcılarının okulu İzmir Fen Lisesi´nde Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenimizi yoğun öğrenci ve veli katılımımızla çevrim içi bir şekilde ve anlamına yakışan titizlikte Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Eylem KILIÇASLAN´ın koordinesinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin sorumluluğunda gerçekleştirdik.

May

Eğitim meşalesini taşıma sorumluluğu ile her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Nis

Her ne kadar matematik ve fen bilimlerinde derinlemesine çalışsalarda güncel ve gündem olan konulardan da haberdar olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ gözetiminde 7 takım oluşturan 21 öğrencimiz Bornova Gençlik Merkezi Müdürlüğünün koordinesinde düzenlenen 2021 Yılı Gençler Arası Bilgi Yarışması İzmir İl Finali Lise Kategorisi Bilgi Yarışmasına katıldılar.

Nis

Başarılarını vizyonu doğrultusunda her alanda perçinlerken öğrencilerinin çok yönlü gelişmelerini destekleyen okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda İzmir Okullar Arası Online Satranç Turnuvasına katılan öğrencilerimiz için yapılacak tören salgın tedbirleri kapsamında iptal edilince Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL (Beden Eğitimi) federasyon temsilcilerinden okul kupalarımızı ve madalyalarımız teslim aldı. Okulumuzda sergilenecek olan Kupalarımız ve yüz yüze eğitimde öğrencilerimize takdim edilecek madalyalarımız ise okul yönetimimize Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN tarafından teslim edildi.

May

Kurtuluş kıvılcımının tutuşturduğu özgürlük, bağımsızlık ve fedakarlık destanının kıymetini bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenimizi yoğun öğrenci ve veli katılımımızla çevrimiçi bir şekilde ve anlamına yakışan titizlikte Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün koordinesinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin sorumluluğunda gerçekleştirdik.

Mrt

Erasmus+ Gençlik Programı Çalışmaları ile farkındalık yaratan sosyal becerileri gelişmiş gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz başta Erasmus+ KA105 Gençlik Hareketliliği olmak üzere Erasmus+ Gençlik Programları ile ilgili okulumuzdaki çalışmalardan ve programlar hakkında bilgi sahibi oldular.

May

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Atatrük´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Töreni anlamına yakışan şekilde yapıldı.

Şbt

Biz biliriz diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Efe Can, Tarık ve Alperen´den oluşan gözbebeği takımımız Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in gözetiminde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Gençlik Merkezleri arasında düzenlediği "Kim Bilir?" isimli bilgi Yarışmasında İL BİRİNCİSİ oldular ve EGE BÖLGE FİNALLERİNDE İZMİR´İ TEMSİL ETME HAKKINI KAZANDILAR.

Nis

22.si düzenlenen İzmir Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer YAHŞİ 22.04.2017 Cumartesi Günü Konferans Salonu I´de Saat 13.00 - 13.25 Saatleri arasında "İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’nin Öğrencilerle Buluşması" etkinliğinde öğrencilerimizin de ilgiyle takip ettikleri konuşmasının ardından öğrencilerimizin fotoğraf çekilme isteğini kırmadı. Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz, Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesindeki öğrencilerimizle hem ayaküstü sohbet etti hem de onlarla fotoğraf çektirdi.