Etiket Sonuçları: ikincilik

Kas

22 Kasım 2023 - 24 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenen BUCA IMSEF Proje Yarışmasında Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN danışmanlığında Biyoloji Alanında "Aptamer Based Colorimetic Test fot the Determination of Peanut Allergen Protein" isimli araştırma projeleri ile yarışan öğrencilerimiz Zümra KOPARAN, Elif Ela GÜLSEREN, Melda GÜLER yapılan değerlendirme sonucunda Biyoloji Alanında TÜRKİYE İKİNCİSİ oldular ve yurt dışında düzenlenecek olan proje yarışmalarında ülkemizi temsil etme hakkı kazandılar.

Tem

TeknoFest kapsamında gerçekleştirilen 2204D TÜBİTAK Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışmasında Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN danışmanlığında hazırladıkları projeleri ile okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz Ayşenur BAYER, Ceren YENİDENİZ ve Nisa İLTEKİN Toplumsal Farkındalık alanında TÜRKİYE İKİNCİSİ oldular.