TeknoFest İkincisi Olduk

TeknoFest kapsamında gerçekleştirilen 2204D TÜBİTAK Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışmasında Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN danışmanlığında hazırladıkları projeleri ile okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz Ayşenur BAYER, Ceren YENİDENİZ ve Nisa İLTEKİN Toplumsal Farkındalık alanında TÜRKİYE İKİNCİSİ oldular.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize verdikleri emek ve ayırdıkları zaman için teşekkür eder, yarışma süresince gösterdikleri performanstan ve Türkiye Finallerinde aldıkları TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ sonucundan dolayı kendilerini canıgönülden tebrik ederiz.

Haber Kaynağı: https://www.tubitak.gov.tr/tr/yarismalar/icerik-2204-d-lise-ogrencileri-iklim-degisikligi-arastirma-projeleri-yarismasi

TeknoFest İkincisi OldukTeknoFest İkincisi OldukTeknoFest İkincisi OldukTeknoFest İkincisi OldukTeknoFest İkincisi OldukTeknoFest İkincisi OldukTeknoFest İkincisi Olduk

Yayın: 25.07.2022 - Güncelleme: 25.07.2022 16:24 - Görüntülenme: 6212