Etiket Sonuçları: konferans

Mrt

13 Mart 2023 tarihinde İzmir Ekonomi Üniversitesinde düzenlenen NASA'nın Uzay Yolculuğu Konferansına Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde 48 öğrencimiz katılmıştır.

Ock

Salgın dönemini faydalı etkinlikleri ile zamandan ve mekandan bağımsız bir şekilde değerlendirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde uluslararası eTwinning Projesi olan "Digital Wisdom" projesi çalışmaları çevrimiçi olarak devam ediyor.

Ock

Ekm

İç motivasyonları yüksek ve bilinçli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde değerli eğitim koçu Nur Erdem Özeren 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize konferans salonumuzda müthiş bir konferans verdi.

Eyl

Demokrasiye inananların ve milli değerlerimize sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'nun himayelerinde düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli Birlik Konferansı" konuşmacıları Sayın Profesör Doktor Turan GÖKÇE ve Doktor Öğretim Üyesi Selçuk TÜRKYILMAZ ilçemizdeki Okul Müdürlerine ve Müdür Yardımcılarına hitap ettiler.

Nis

Uluslararası çalışmalara yatkın, uluslararası problemleri takım olarak çözebilen ve İngilizce konuşma becerilerini kullanarak geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 15 kişilik öğrenci grubumuz IGMUN2019 Model Birleşmiş Milletler Konferansına katılmıştır. Burcu öğretmenimizin kaleminden "IGMUN Konferansının Ardından..." başlılık haberimizi okuyabilirsiniz.

Nis

22.si düzenlenen İzmir Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer YAHŞİ 22.04.2017 Cumartesi Günü Konferans Salonu I´de Saat 13.00 - 13.25 Saatleri arasında "İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’nin Öğrencilerle Buluşması" etkinliğinde öğrencilerimizin de ilgiyle takip ettikleri konuşmasının ardından öğrencilerimizin fotoğraf çekilme isteğini kırmadı. Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz, Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesindeki öğrencilerimizle hem ayaküstü sohbet etti hem de onlarla fotoğraf çektirdi.