Etiket Sonuçları: kulübü

Ara

Sosyal kulüp faaliyetleri içinde kendilerini çok yönlü olarak geliştirebilme fırsatını iyi değerlendiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ ve Profesyonel Tiyatro Eğitmenlerimiz kulüp öğrencilerimize hem yıl sonunda sergileyecekleri tiyatro oyunu için eğitim vermekte hem de zamanında tiyatro oyunlarında performans ortaya koyan mezunlarımızla öğrencilerimizin buluşmasını sağlamaktadırlar.

Mrt

Deutscher Sprachklub´ı olan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde haftanın belirli saatlerinde buluşup Almanca konuşan öğrencilerimiz kurdukları Almanca Konuşma Kulübü ile Goethe Enstitüsünü ziyaret ettiler.