Tiyatro Topluluğumuz Etkinliklerine Devam Ediyor

Sosyal kulüp faaliyetleri içinde kendilerini çok yönlü olarak geliştirebilme fırsatını iyi değerlendiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ ve Profesyonel Tiyatro Eğitmenlerimiz kulüp öğrencilerimize hem yıl sonunda sergileyecekleri tiyatro oyunu için eğitim vermekte hem de zamanında tiyatro oyunlarında performans ortaya koyan mezunlarımızla öğrencilerimizin buluşmasını sağlamaktadırlar.

Bu hafta Tiyatro Eğitimlerimize mezunlarımız Ayça ve Efe konuk olup eski oyunlardaki anılarını ve performanslarını öğrencilerimize anlattılar. Sohbetin ardından kulüp öğrencilerimiz haftanın etkinliği ile çalışmalarına devam ettiler.

Başta değerli öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 23.12.2021 - Güncelleme: 23.12.2021 09:33 - Görüntülenme: 324