Etiket Sonuçları: radyo

Nis

Öğrencilerimizin 21. Yüzyıl Becerileri içinde yer alan Bilgi, Medya ve Teknoloji Becerilerini öğrenme etkinliklerinde kazanmalarını hedefleyen İzmir Fen Lise´sinden güzel bir haberimiz var. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Matematik Öğretmenimiz Sevim ÖZTÜRK ile Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR´ın sorumluluğunda 11. Sınıflarımızın kurduğu Radyo Ekibimiz tarafından programları hazırlanıp sunulan Okul Radyumuz "RADYO İFL" öğle aralarında kaliteli yayını ile öğrencilerimizin beğenisini kazandı.

Nis

Mrt

Öğrencilerimizin 21. Yüzyıl Becerileri içinde yer alan Bilgi, Medya ve Teknoloji Becerilerini öğrenme etkinliklerinde kazanmalarını hedefleyen İzmir Fen Lise´sinden güzel bir haberimiz var. Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Yayın İnceleme Komisyonumuzun titiz çalışmaları ve rehberliğinde Kulüp Danışman Öğretmenlerimizin sorumluluğunda Radyo, Televizyon ve Sinema Kulübümüz bünyesinde kurulan Okul Radyumuz "RADYO İFL" ilk test yayınını 22.03.2017 tarihinde gerçekleştirmiştir.