Etiket Sonuçları: rapor

Ock

Erken yaşlarda bilimsel araştırmalar yapmaya başlayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Proje Koordinatörümüz ve Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN koordinesinde Proje Danışman Öğretmenlerimizin desteğinde 2019 Nisan ayından bu yana yapılan ve tamamlanan bilimsel araştırmaların sonuçları raporlaştırılmakta ve raporlar 51. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında değerlendirilmesi için TÜBİTAK BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemine yüklenmektedir.

Ara

Örnek alınan bilimsel çalışmalara imza atarken kendilerini yetiştiren genç bilim insanlarının okulu İzmir Fen Lisesinde öğrencilerimiz TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması için başvuru öncesi son çalışmalarını yapıyor ve raporlarını yazıyorlar.

Şbt

Bilim insanı olarak insanlığa ve medeniyete katkı sağlayacakların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI ve Kıymetli Bilim Kurulu Proje Koordinatörü Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz ile Biyoloji Olimpiyat Takımımız Kan Gruplarının Nasıl Tespit Edildiğini deney yaparak anladılar.

Şbt

Ock

Öğrencilerimizin teorik bilgilerini laboratuvarda edindikleri bilgilerle pekiştirmelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda hem Kimya Olimpiyat Takımımız Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde hem de Kimya Dersi Alan 9. Sınıf Öğrencilerimiz Değerli Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA koordinesinde bu hafta kimya laboratuvarında çeşitli deneyler gerçekleştirdiler.