Etiket Sonuçları: strateji

May

18 Mayıs 2022 Çarşamba günü Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL, TEKNOFEST Teknoloji yarışmaları kapsamında Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarında TÜBİTAK tarafından 1. aşama başarılarından dolayı 30000 TL destek almaya hak kazanan öğrencilerimize (İFL Nebula Takımı) çalışmalarında stratejik bir ilerleme sağlayacakları destek fırsatı vermek için öğrencilerimizi makamında kabul etti.

May

Emanetin bilincinde olanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

May

Mevcut durumu analiz edip kurguladıkları stratejileri ile kendi lehine çevirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ilgili öğrencilerimiz Ödüllü Satranç Turnuvamıza katıldılar.

Şbt

Zamanlarını yararlı faaliyetlerle geçiren öğrencilerin okulu izmir Fen Lisesinde Değerli Satranç Kulübü Danışman Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde bir kız ve üç genel takımımızda yer alan toplam 20 lisanslı satranç oynayan öğrencimiz 2018 - 2019 Öğretim Yılı Okul Sporları Satranç Turnuvasında okulumuzu yükselerek temsil ettiler.

Şbt