Öğrencilerimize ve Okulumuza Stratejik Destek

18 Mayıs 2022 Çarşamba günü Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL, TEKNOFEST Teknoloji yarışmaları kapsamında Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarında TÜBİTAK tarafından 1. aşama başarılarından dolayı 30000 TL destek almaya hak kazanan öğrencilerimize (İFL Nebula Takımı) çalışmalarında stratejik bir ilerleme sağlayacakları destek fırsatı vermek için öğrencilerimizi makamında kabul etti.

Okul - Sanayi İşbirliği için İzmir Fen Lisesi ekibi ile özel bir sanayi kuruluşu temsilcilerini buluşturan Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL toplantı akabinde öğrencilerimize çok değerli öğütler vererek "AZ DAHA ÇOKTUR" isimli kitabını hediye etti.

Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL, ülkemiz, Azerbaycan veya KKTC'deki lise ve dengi okul öğrencilerinde alternatif ve temiz enerji kaynakları konusunda farkındalık oluşturmak, öğrencilere teknik, mesleki ve takım çalışması deneyimi kazandırmak ve Elektrikli Araçların ülkemizde gelişimi için teknik destek ve insan kaynağı yetiştirmeyi amaçlayan Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarında öğrencilerimize başarılar diledi.

Yayın: 19.05.2022 - Güncelleme: 19.05.2022 17:45 - Görüntülenme: 152

Etiketler :