Etiket Sonuçları: teknik

Ara

Okul Temelli Mesleki Gelişim kapsamında Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Uzmanı Aysun İslamoğlu tarafından okulumuzda 8-10 Kasım 2022 tarihlerinde öğretmenlerimize AB Proje Hazırlama Teknikleri Kursu verildi.

Eyl

Çevrim içi çalışmaları ile de öğrencilerinin yanında olarak onların her zaman her alanda en iyi olmalarına destek olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın mahmut YILDIZ'ın talimatıyla okulumuza yeni gelen 9. sınıf öğrencilerimizin herhangi bir teknik sıkıntı yaşamadan çevrim içi dersleri takip edebilmesi için Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ öğrencilerimizle dersler öncesinde teknik bağlantılar gerçekleştirdi ve süreci anlattı.

Eyl

Şbt

52 okul arasında ilk 4´e kalan 9. sınıf öğrencilerinin (çaylak münazaracıların) okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zehra Handan EKİCİ koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz Hicran ve Ömer Faruk İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Atatürk Lisesinde düzenlediği Münazara Yarışmasında fırtına estirdiler. 52 okul arasından önce ilk 16´ya kalıp ardından ilk dörtte finalist olan öğrencilerimiz muazzam bir performans göstererek İzmir Fen Lisesini en iyi şekilde temsil edip kupayı okula getirdiler.