Etiket Sonuçları: temel

Ara

Okul Temelli Mesleki Gelişim kapsamında Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Uzmanı Aysun İslamoğlu tarafından okulumuzda 8-10 Kasım 2022 tarihlerinde öğretmenlerimize AB Proje Hazırlama Teknikleri Kursu verildi.

Ekm

26 Eylül 2022 tarihinde Genç Ahiler Projesi kapsamında okulumuzda kurulan ve Türk Patent ve Marka Kurumunda marka tescili için başvurusunu yaz döneminde yapmış olan Tekno Zanaat okul şirketimiz ürün ve hizmetlerine yönelik pilot çalışmalarına devam ediyor.

Ekm

Mavi vatanın üstünde dalgalanan ay yıldızların, su üstü ve su altı savunma sistemlerinin geliştirilmesinde rol oynamak isteyen gençlerin, su altı enerji veya veri nakil hatlarının onarımı gibi medeniyetin can damarlarının sağlıklı çalışması için araştıran ve teknoloji üreten öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Zümre Başkanımız Sertaç ATEŞ ve beş öğrencisi TeknoFest 2020 Gaziantep'te ASELSAN tarafından düzenlenen İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması Temel Kategoride okulumuzu temsil ettiler.

Ock

Özgür yazılım felsefesinin farkında olarak fark yaratan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde 9. ve 10. sınıf Bilgisayar Olimpiyat Takımı öğrencileri Pamukkale Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi Bora TANRIKULU'ndan GNU/Linux Temel Eğitimi aldılar.

Ara

Ulusal ve uluslararası yarışmalarda bilgi ve becerilerini kayıt altına alanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Öğretmenlerimizin koordinesinde XVI. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışmasına 28  Kasım 2019  Perşembe günü saat 22:00'a kadar 1.etap için 141 öğrencimiz müracaat etmiş ve 28 Kasım 2019 - 22 Aralık 2019 tarihleri arasında 128 öğrencimiz Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Coğrafya ve İngilizce alanlarından yarışmaya katılmıştır.

Ekm

Acil durumlara hazırlıklı olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde okulumuzda intörn olarak çalışan hemşirelerimizin desteğinde öğrencilerimize Sağlık Bilgisi Derslerinde İLK YARDIM EĞİTİMİ veriliyor.

Ekm

Bilgisayar bilimlerine gönül vermiş ve teknoloji üreten gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bornova Halk Eğitimi Merkezi himayesinde açılan Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in eğitmen olduğu Temel Robotik ve Kodlama kurslarına 17 Temmuz - 28 Ağustos tarihleri arasında 24 öğrencimiz katıldı ve Bayrak Törenimizde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU öğrencilerimize kurs bitirme sertifikalarını takdim ettiler.