Etiket Sonuçları: topluluk

Ara

Sosyal kulüp faaliyetleri içinde kendilerini çok yönlü olarak geliştirebilme fırsatını iyi değerlendiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ ve Profesyonel Tiyatro Eğitmenlerimiz kulüp öğrencilerimize hem yıl sonunda sergileyecekleri tiyatro oyunu için eğitim vermekte hem de zamanında tiyatro oyunlarında performans ortaya koyan mezunlarımızla öğrencilerimizin buluşmasını sağlamaktadırlar.

Ara

Öğrencilerimizin kendilerini çok yönlü geliştirmeleri ve yabancı dili kullanırken dünya sorunlarının da farkında olmalarını isteyen okul İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZKAN ÖZÇAKIR'ın koordinesinde MUN Kulübü öğrencileri bir araya gelip Ekonomi Üniversitesi tarafından 13-14-15 Aralık tarihlerinde düzenlenecek EcoTrain konferansı öncesinde hazırlık eğitimi gerçekleştirdiler.