Etiket Sonuçları: yardım

May

16 Mayıs 2023 tarihinde Okul Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde 116 öğrencimiz (9. ve 10. sınıflar ağırlıklı karma grup) okulumuzun konferans salonunda Temel Eğitimde 10 Bin Okul projesi kapsamında 2 ders saati süren ilk yardım eğitimi almışlardır.

Ekm

Robotik teknolojilerin sağlık alanında kullanılması ile ilgili nitelikli çalışmalara imza atan zeki, azimli ve çalışkan araştırmacıların okulu İzmir Fen Lisesinde Kimya Zümre Başkanımız Gülseren COŞKUN ve ekibi Gaziantep'te düzenlenen TeknoFest 2020'de İnsanlık Yararına Teknolojileri Yarışması Sağlık ve İlk Yardım Dalı Lise Kategorisinde okulumuzu temsil etti ve TeknoFest 2020 Birincisi oldu.

Ekm

Acil durumlara hazırlıklı olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde okulumuzda intörn olarak çalışan hemşirelerimizin desteğinde öğrencilerimize Sağlık Bilgisi Derslerinde İLK YARDIM EĞİTİMİ veriliyor.