Etiket Sonuçları: şiir

Haz

Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN ile Kıymetli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Alev BAŞDAKOL koordinesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız´ın da son sahnede şiiri ile destek verdiği İFL Şiir Dinletisi 2022 Okul Konferans Salonumuzda gerçekleştirildi.

May

Nadide ruhları edebiyatla ince ince dokunmuş güçlü karakterlere sahip gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Z. Handan Ekici ile Kıymetli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Nebahat Çelebi koordinesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız´ın da son sahnede şiiri ile destek verdiği dinletimiz "Şiir Tadında  Yaşamak" İFL ailesini Kredi Yurtlar Kurumu Ege Yurdu Tiyatro Salonunda buluşturdu ve ailenin önce yüreğine sonra aklına dokunan bu müthiş dinleti İFL´nin edebiyat birikiminin ne kadar saf, nitelikli ve muazzam olduğunu bir kez daha gösterdi.

May

Nadide ruhları edebiyatla ince ince dokunmuş güçlü karakterlere sahip gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Z. Handan Ekici ile Kıymetli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Nebahat Çelebi koordinesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız´ın da son sahnede şiiri ile destek verdiği dinletimiz "Şiir Tadında Yaşamak" İFL ailesini Kredi Yurtlar Kurumu Ege Yurdu Tiyatro Salonunda buluşturdu ve ailenin önce yüreğine sonra aklına dokunan bu müthiş dinleti İFL´nin edebiyat birikiminin ne kadar saf, nitelikli ve muazzam olduğunu bir kez daha gösterdi.

Mrt

Şiiri yürekten okuyan, vatan sevgisi ile yaşayan pahabiçilmez gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN koordinesinde Bornova İlçe Müftülüğünün 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle lise öğrencileri arasında düzenlediği Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy´un "Çanakkale Şehitleri" isimli şiirini ezbere okuma yarışmasına öğrencimiz Hicran İzmir Fen Lisesi´ni temsilen katılmış ve gurur kaynağımız olmuştur.

Mrt

"Allah, milletimize bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" sözünü düstur edinerek çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Töreni yapıldı.

Şbt

Öğrencilerimizin okul içinde olduğu kadar okul dışında da mevcut fırsatları değerlendirerek kendilerini geliştirmelerine zemin sağlayan İzmir´in Çınarı İzmir Fen Lisesi´nden yine bir etkinlik haberimiz var.