T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

eTwinning Proje Gezimizi Gerçekleştirdik

Bilimle birlikte kültür ve sanat alanında da kendilerini geliştiren entelektüel öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz Felsefe Soruşturma Topluluğu eTwinning Projesi kapsamında Aralık Etkinliğinde olarak Ege Üniversitesi Kağıt ve Kitap Sanatları Müzesini gezdiler.

Bilimle birlikte kültür ve sanat alanında da kendilerini geliştiren entelektüel öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz Felsefe Soruşturma Topluluğu eTwinning Projesi kapsamında Müzede Felsefe Aralık Etkinliğinde Ege Üniversitesi Kağıt ve Kitap Sanatları Müzesini gezdiler.

Gezi kapsamında Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY öğrencilerine felsefenin tarihle ilişkisini somutlaştırmak ve felsefi düşüncenin inceleme, araştırma ve merak duygularını süreklilik haline getirmesini sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler yaptırdı.   

Öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

 

eTwinning Proje Gezimizi GerçekleştirdikeTwinning Proje Gezimizi GerçekleştirdikeTwinning Proje Gezimizi GerçekleştirdikeTwinning Proje Gezimizi GerçekleştirdikeTwinning Proje Gezimizi GerçekleştirdikeTwinning Proje Gezimizi GerçekleştirdikeTwinning Proje Gezimizi Gerçekleştirdik

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.12.2021 - Güncelleme: 24.12.2021 19:45 - Görüntülenme: 266
  Beğen | 3  kişi beğendi

Etiketler :
ifl,meb,eTwinning,proje,gezi,