eTwinning Projemiz Avrupa Kalite Etiketi Aldı

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında, İngilizce öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde Türkiye'deki Fen Liseleri ve AB ülkelerinden yabancı ortaklar ile birlikte yürütülen "Communication Rocks" adlı uluslararası eTwinning projesi Avrupa Kalite Ödülü almıştır.

Özellikle fen liseleri öğrencilerinin çevrim içi iletişim ve sosyal becerilerinin gelişmesi ve aktif öğrenme süreçlerine yatkınlıklarının artırılması amacı ile Türkiye'nin farklı bölgelerindeki fen liseleri ile Moldova, Yunanistan ve Romanya'dan okullar birlikte eTwinning projesi kapsamında bir araya gelmiş ve ortaklaşa yürütülen COMMUNICATION ROCKS projesi kapsamında; kendilerine verilen görevleri büyük bir takımın parçası olarak yerine getirmişlerdir.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Projede yer alan Okullar:

- İzmir Fen Lisesi

- Ankara Fen Lisesi

- Boyabat Türk Telekom Fen Lisesi

- Darıca Fen Lisesi

- General/Ecclesiastical High School, Selanik-YUNANİSTAN

- Institutia Publica Liceul Teoretic, Onisifor Ghibu,  Kişinev- MOLDOVA

- Liceul Teoretic Cu Clasele I-XII Traian Lalescu,  Braneşti - ROMANYA

- Lüleburgaz Ramazan Yaman Fen Lisesi

- Siverek Prof. Abdülkadir Karahan Fen Lisesi

- TÜBİTAK Fen Lisesi

- Yücel Boru Fen Lisesi