eTwinning Projemiz Başlıyor

Okullar arası çevrim içi araçlar kullanarak proje çalışması yapabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen Özsoy koordinesinde Felsefe Soruşturma Topluluğu isimli projemiz başlıyor.

Felsefe öğretmenimizin proje tanıtım / amaç metni:

"Projemizin temel amacı felsefi sorgulama pratiğinin vazgeçilmez bir parçası olan eleştirel ve yaratıcı düşünme becerilerini icra etmek ve geliştirmek. İletişimde, karar alma süreçlerinde ve bilgiyi yorumlamada akla uygunluğu ve felsefi bakışı , eleştirel düşünme araçlarını tanıyıp, akıl yürütme süreçlerinde içine düştüğümüz hataların (safsataların) farkına vararak bu düşünme biçiminin okul ve sınıf kültürünün bir parçası haline gelmesine katkı sunmayı amaçlıyoruz..."

Degerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize proje için verecekleri emek ve ayrılacakları zaman için şimdiden teşekkür ederiz.

eTwinning Projemiz Başlıyor

Yayın: 20.09.2021 - Güncelleme: 20.09.2021 08:54 - Görüntülenme: 348