eTwinning Projesi - Women Philosophers

Şubat 2024 - Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Women Philosophers isimli uluslararası eTwinning projemiz Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde öğrencilerimizin aktif katılımı ile başladı.

Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde yürütülen projede çeşitli ülke gruplarından öğretmen ve öğrenciler Kadın Filozoflar teması altında çalışacaklar.

Öğrencilerimizin 21. yy. yeterliliklerinin yanı sıra kültürler arası paylaşımında da önemli bir yere sahip olan eTwinning Projeleri / Okul Ortaklıkları için emek veren ve zaman harcayan ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

12-03-2024

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 10:28 - Görüntülenme: 68