Fashion and Literature eTwinning Projesi Devam Ediyor

Daha önce eTwinning projesine katılmamış öğrencilerimizin uluslararası e-Twinning deneyimi kazanmaları ve hem İngilizce hem de ana dillerinde okuma ve yazma becerilerini, iletişim becerilerini, eleştirel düşünme becerilerini, yaratıcılık becerilerini ve bilişim teknolojilerini kullanma becerilerini geliştirmeyi amaçlayan Fashion and Literature eTwinning Projemiz Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde öğrencilerimizin aktif katılımlarıyla devam ediyor.

Fashion and Literature eTwinning Projesi Devam Ediyor

Yayın: 03.05.2022 - Güncelleme: 03.05.2022 15:44 - Görüntülenme: 129