Gelenekselleşmiş Başarımız Devam Ediyor

Bilimsel çalışmalarını sergileme fırsatını kullanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Ergül ATICI GÜVEN (Matematik) danışmanlığında hazırlanan başvurumuz onaylanarak yıl içindeki yine okulumuzda Bilim Fuarı düzenleme isteğimiz TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık görülmüştür.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 22.08.2021 - Güncelleme: 22.08.2021 09:45 - Görüntülenme: 453

Etiketler :