T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

İFL Bol Bol Kitap Okur

Entelektüel seviyeleri, bilinç düzeyleri ve münazara yetenekleri ile kendilerini iyi ifade edebilen okuduğunu anlayan anladığını uygulamaya dökebilen şair ruhlu yazar kumaşlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Zümremiz öğrencilerimizle ders saatleri içinde okuma etkinliği yapmaktadır. Bu haberimiz için Türk Dili ve Edebiyatı Dersi öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN'ın dersine konuk olduk.

Entelektüel seviyeleri, bilinç düzeyleri ve münazara yetenekleri ile kendilerini iyi ifade edebilen, okuduğunu anlayan ve anladığını uygulamaya dökebilen şair ruhlu, yazar kumaşlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Zümremiz öğrencilerimizle ders saatleri içinde okuma etkinliği de yapmaktadır. Bu haberimiz için Türk Dili ve Edebiyatı Dersi öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN'ın dersine konuk olduk.

Ders saatinin başında öğrenciler yanlarında getirdikleri kitaplarını öğretmenimizin uygun gördüğü süre boyunca okudular. Okumaların ardından yeni kitaba geçecek öğrenciler okudukları kitaplarla ilgili düşüncelerini önce kitabın özetini arkadaşları ile paylaştıktan sonra belirttiler. Heyecanlı ve iz bırakan bir okuma etkinliğinin ardından öğretmenimiz dersine devam etti.

Öğrencilerimize emek veren ve zaman ayıran değerli öğretmenlerimize ve kıymetli paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

 

İFL Bol Bol Kitap OkurİFL Bol Bol Kitap Okur

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.11.2021 - Güncelleme: 28.11.2021 21:50 - Görüntülenme: 392
  Beğen | 2  kişi beğendi