İFL Tanıtım Masası

08 Haziran 2022 Çarşamba Günü Kaymakam Özgür Azer Kurak Ortaokulunun düzenlediği Lise Tanıtım Günlerine Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde katıldık ve İzmir Fen Lisesi Okul Tanıtım Masasında ortaokul öğrencilerine okulumuzu tanıttık.

Bu nitelikli lise tanıtım günlerine bizi davet ederek bu kıymetli faaliyetin paydaşı olmamızı sağlayan Kaymakam Özgür Azer Kurak Ortaokulu'na ve Bayraklı Rehberlik Araştırma Merkezine teşekkür ederiz.

Yayın: 11.06.2022 - Güncelleme: 11.06.2022 13:54 - Görüntülenme: 205