ISEF'te Türk Bayrağını Dalgalandırdık

Uzun bir aranın ardından bir İzmir Fen Lisesi öğrencisi yeniden Regeneron ISEF Uluslararası Bilim ve Mühendislik Yarışmasında ülkemizi temsil etme onuruna erişti.

Biyoloji Alanında Türkiye BİRİNCİSİ olan Öğrencimiz Ayşe Serra KÖŞGER Akut Lenfoblastik Lösemide Bitkisel Kökenli Kimyasalların Antikanser Etkilerinin Gözlemlenmesi projesi ile Regeneron ISEF Uluslararası Bilim ve Mühendislik Yarışmasında ATLANTA 2022'de Ülkemizi Temsil etti.

Ülkemizi temsil etme onuruna erişen değerli öğrencimiz Ayşe Serra KÖŞGER'e ve danışman öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI'ya verdikleri emek, ayırdıkları zamandan ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

HABER DETAYI: https://www.tubitak.gov.tr/tr/haber/uluslararasi-regeneron-isef-bilim-ve-muhendislik-yarismasinda-ogrencilerimizin-basarisi

Yayın: 19.05.2022 - Güncelleme: 19.05.2022 20:07 - Görüntülenme: 368

Etiketler :