Manisa Bilim Şenliği - Ulusal STEAM Yarışması

11 - 14 Mayıs 2022 tarihleri arasında Celal Bayar Üniversitesi ve 44 kuruluş tarafından Atatürk Kent Parkında düzenlenen TÜBİTAK 4007 Manisa Bilim Şenliğine okulumuzu temsilen Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ danışmanlığında hazırladığı İFL Sualtı V2.0.1 isimli projesi ile 11. Sınıf öğrencimiz Kerem Ulusal STEAM Yarışmasına MÜHENDİSLİK TASARIM - ROBOTİK KODLAMA kategorisinden katılmıştır.

Öğrencilerimiz için ince elenip sık dokunarak hazırlanan faaliyetlere ortak olan ve en verimli şekilde kaynaklarımızı kullanılarak en yüksek faydayı öğrencilerimize kazandıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Etkinlik Detayları: https://bilimsenligi.mcbu.edu.tr/yarisma-detay/7-ulusal-steam-yarismasi

Yayın: 14.05.2022 - Güncelleme: 14.05.2022 17:49 - Görüntülenme: 223