MEB Robot Yarışmasına Tasarla Çalıştır Kategorisinden Katıldık - SANAT

13 - 16 Haziran 2022 tarihleri arasında MEB Bakanı Sayın Mahmut ÖZER himayelerinde Şanlıurfa'da düzenlenen MEB Robot Yarışmasına Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ Danışmanlığında hazırlanan ekibimiz Seyithan Toprak ve Eray, okulumuzu Tasarla - Çalıştır Kategorisinde temsil etmişlerdir.

Tüm süreç boyunca ekibimiz Şanlıurfa Kazancı Bedih Güzel Sanatlar Lisesi Pansiyonunda konaklamıştır. Lise Müdürü Sayın Abdülselam İlhan, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı Müslim Öncel, Pansiyonda Nöbet Tutan Belletmen Öğretmenler ve tüm destek personeline teşekkür ederiz.

MEB Robot Yarışması için Kazancı Bedih Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri fuaye alanında Teknoloji ve Şanlıurfa temalı bir sergi ile eserlerini bizlerin beğenisine sunmuşlardır. Öğrencilerimizi evlerinde hissettiren misafirperverliklerinin de etkisi ile öğrencilerimiz Kazancı Bedih Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin eserlerini okul sitemizde yayımlamamızı istemiş, okul yönetimimizin uygun görüşü doğrultusunda sergilenen eserlerin fotoğraflarını okul sitemizde yayımlama kararı alınmıştır.

Kazancı Bedih Güzel Sanatlar Lisesi MEB Robot Yarışması Görsel Sanatlar Sergisi

Yayın: 22.06.2022 - Güncelleme: 23.06.2022 08:36 - Görüntülenme: 140