MUN Kulübü Çalışmalarımız Devam Ediyor

Etkin çalışan ve öğrencilerimizin yabancı dil becerilerini kullanalarına yardımcı olan Model Birleşmiş Milletler Kulübümüz çalışmalarına başlamış olup MUN toplantılarının en iyi delege ödüllerini toplayan mezun öğrencimiz Birnur'un deneyim paylaşımı ile dönemin ilk toplantısını yaptılar.

MUN Kulübü Danışman Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN'ın kaleminden haberimiz:

"Okulumuz MUN kulübü olarak çalışmalarımıza başladık. İlk olarak 30 Eylül&1-2 Ekim 2022 tarihlerinde Bornova Anadolu Lisesi tarafından düzenlenecek olan Honeymun konferansına katılacak olan delegasyonumuza, okulumuz 2022 mezunlarından Birnur Hoşcan tarafından ilk MUN tanıtımı yapıldı. Okulumuz MUN kulübü olarak her hafta Çarsamba günleri eğitimler verilmeye devam edecektir. Eğitimler herkese açık olup MUN kulübü üyesi olma zorunluluğu yoktur."

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

MUN Kulübü Çalışmalarımız Devam EdiyorMUN Kulübü Çalışmalarımız Devam Ediyor

Yayın: 22.09.2022 - Güncelleme: 22.09.2022 15:29 - Görüntülenme: 595