Öğrencilerimiz Yapay Zeka Çalışmalarına Devam Ediyorlar

Zamanlarını ileri düzey ve faydalı faaliyeterle değerlendiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilgisayar Bilimi Kur 01 dersi kapsamında Python Programlama Dili eğitimi alan öğrencilerimiz yaz aylarında da Turkcell Geleceği Yazanlar Projesi kapsamında kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar.

Artık 10. Sınıf olan öğrencilerimiz arasından Turkcell Geleceği Yazanlar Projesi eğitimlerine katılıp başarılı olan Selver Eylül Küçük hem kendi döneminin konu ile ilgili motivasyonunu arttırmak hem de İFL2025 dönemine örnek çalışma alanlarımızı tanıtmak için başarısını bizimle paylaştı.

Değerli öğrencimize verdiği emek, ayırdığı zaman ve gösterdiği performanstan dolayı teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz Yapay Zeka Çalışmalarına Devam Ediyorlar

Yayın: 06.08.2021 - Güncelleme: 06.08.2021 12:52 - Görüntülenme: 255