Ölçme Değerlendirme Faaliyetlerimiz Devam Ediyor

Ölçtüğümüz durumu iyileştirebiliriz bakış açısı ile hem eğitim faaliyetlerimizi hem de öğrenci kazanımlarımızı takip ettiğimiz okulumuz İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Zümre Başkanları Kurulu Başkanı Davut KASAR (Matematik Zümre Başkanı) koordinesinde başta öğrenci kazanımları değerlendirme etkinliklerimiz olmak üzere ölçme - değerlendirme faaliyetlerimiz titizlikle devam etmekte ve yaptığımız ölçmelere göre aldığımız iyileştirme (başarıyı arttırma) kararları uygulanmaktadır.

Okulumuz için emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ölçme Değerlendirme Faaliyetlerimiz Devam Ediyor

Yayın: 11.11.2021 - Güncelleme: 11.11.2021 21:20 - Görüntülenme: 294