Onur Kurulu Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

"İFL Onur Kurulu Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı" Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU koordinesinde tüm sınıf temsilcilerinin katılımıyla 09 Haziran 2023 tarihinde saat 15.00'da okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Sene boyunca yapılan faaliyetler değerlendirildi, eğlenildi, yapılan çalışmaların verimliliği dile getirildi ve bir yılın böylece geride kaldığı aktarıldı. Senenin yorgunluğu, türküler söylenerek, fıkra ve hikayeler anlatılarak eğlenceli bir etkinlikle atıldı. Veda edilerek iyi dileklerde bulunuldu.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Onur Kurulu Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı YapıldıOnur Kurulu Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı YapıldıOnur Kurulu Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Yayın: 29.06.2023 - Güncelleme: 29.06.2023 15:35 - Görüntülenme: 161