Ortaokullara Okulumuzu Tanıttık

Hem okulunun faaliyetlerinden yararlanan hem de okuluna vefa gösterip tanıtımlarda okulunu anlatan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde Tanıtım Ekibimiz ve Örnek Öğrencilerimiz ortaokullara okulumuzu bir çok yönü ile tanıttı.

Okul tanıtım formunu doldurarak bizlerin misafiri olmak istediklerini okulumuza bildiren ve okulumuzu tanımak isteyen ortaokullar önce okul videomuzun gösterildiği ardından 4-9 öğrenciden oluşan tanıtım gruplarının ağzından okulumuzu dinledikten sonra soru - cevap bölümünde merak ettikleri soruları öğrencilerimize yönelterek okulumuz hakkında bilgi sahibi oldular.

Bu nitelikli ve verimli sunumların gerçekleştirilmesinde emek sahibi olan tüm paydaşlarımıza ve okulumuza konuk olarak bizleri onurlandıran ortaokul öğretmenlerine ile öğrencilerine teşekkür ederiz.

"Sınav sonucunuz ne olursa olsun gayretiniz önce iyi bir insan sonra bilinçli ve nitelikli bir insan olmak olsun!"

Yayın: 28.05.2021 - Güncelleme: 28.05.2021 15:43 - Görüntülenme: 395