Rusya Finallerinde Projemiz İKİNCİ Oldu

Matematiğin engin dünyasında derin çalışmalar yaparak ilerleyen nitelikli ve çalışkan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde BUCA Belediyesinin 14 - 18 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirdiği Uluslararası Müzik, Bilim, Enerji ve Mühendislik Fuarı finalinde Ceren ve Zeynep projeleri ile Rusya'da ülkemizi Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER'in danışmanlığında temsil etme hakkı kazanmışlardı. 16 Nisan 2021 tarihinde saat 15:35'te öğrencilerimiz projelerini jüriye sundular. Jüri değerlendirmesi sonucu 23 Nisan 2021 tarihinde okulumuz için bu yılın ilk ULUSLARARASI PROJE İKİNCİLİĞİ derecesi gelmiş oldu.

Okulumuzdaki nitelikli çalışmaları ile öğrencilerimize ışık olan Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER'e ve azim ve kararlılıkla çalışarak nitelikli işlere imza atan pahabiçilmezlerimiz Ceren ve Zeynep'e proje çalışmalarına verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederiz.

Sunumun bulunduğu bağlantı:  https://www.youtube.com/watch?v=4NhY3TPw7Pc

(02:45:35 zamanından itibaren sunumu izleyebilirsniz.)

Proje ile ilgili haberlerimiz: https://ifl.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/35/06/164785//icerikler/ulkemizi-endonezya-ve-rusyada-temsil-edecegiz_10543268.html

Yayın: 17.04.2021 - Güncelleme: 24.04.2021 13:46 - Görüntülenme: 421