Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tıp Fakültesi Tanıtımı

Neyi neden yaptığını bilen, insanı seven ve insanlık için çalışan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın evsahipliğinde Okul psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ'ın koordinesinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Enver İLHAN hocamız ve çok değerli Öğretim Üyesi hocalarımız okulumuzda Hekimlik Mesleğini ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tıp Fakültesini Tanıttılar.

Başta Sayın Dekan Hocamız olmak üzere değerli öğretim üyesi hocalarımıza nitelikli ve değerli paylaşımlarının yanı sıra verdikleri emek ve ayırdıkları zaman için çok teşekkür ederiz.

Program Akışı ve Okulumuzdaki Sunumda Görev Alan Öğretim Üyeleri

- Açılış Konuşması ve Tanıtım - Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Enver İLHAN (Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı)

- Hekimliğin Tarihçesi ve Genel Cerrah Olmak - Prof. Dr. Mehmet YILDIRIM (Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı)

- Kulak Burun Boğaz Uzmanı Olmak - Prof. Dr. İbrahim ÇUKUROVA (Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Başkanı)