Salgın Tedbirleri Kapsamında Çevrim İçi Derslerimiz Devam Ediyor

Okulumuzda ender olarak sınıflarımız salgın tedbirleri kapsamında kapansa da kapanan sınıflarımızın dersleri çevrim içi hemen devam ettirilmektedir. 1 Mart 2022 tarihinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN kapanan sınıfımızın dersini işlemek için kapanan sınıfımızın sınıfında hazır olan çevrim içi ders donanımını kullanarak öğrencileri ile birlikte Beden Eğitimi dersini çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 02.03.2022 - Güncelleme: 04.12.2023 09:17 - Görüntülenme: 23